Zoeken
  • Stijn & Marvin

VR, AR, AI… AHA! Je snapt ‘m helemaal op vakbeurs BOE International. Bestel hier je gratis kaarten.

Bijgewerkt: 16 dec 2019

Event-technologie; we worden er als event-organisers mee doodgegooid én we moeten er ook echt wat mee. Of we nou willen of niet. De ontwikkeling gaat razendsnel; het is haast niet te volgen. Dus.. waar moet je nou beginnen? Ik geef je graag een persoonlijke tip: door het zelf te ervaren op BOE International. Event-technologie is namelijk het centrale thema van mijn favoriete vakbeurs op 15 en 16 januari 2020. Naast het ervaren van en snuffelen aan ‘event-tech’ is er nog veel meer te beleven.

Mijn naam is Stijn Oude Vrielink. Wonend in Düsseldorf en zelfs getrouwd met een Duitse, en daarnaast ben ik misschien wel de grootste Nederlandse fan van BOE International. 10 jaar kom ik hier al als exposant, bezoeker en spreker. Ik houd van kort, krachtig en niet al te zweverig, dus ik ga je precies op die manier vertellen waarom BOE International in je agenda moet staan.


  • 5 mega-hallen (31.000m2)

  • 650 exposanten uit 15 landen

  • 11.000 bezoekers en bijna 170 lezingen en workshops

  • Het is maar 1,5 uur rijden vanaf Utrecht :)

  • Heerlijke Duitse bratwurst, bier en wijn


Jammer genoeg kan ik onmogelijk 650 exposanten voor je uitlichten, dus duw ik de volgende highlights naar voren die voor jou wel eens interessant kunnen zijn. Verdeeld in hallen en de verschillende presentaties.


Hallen / Areas / Exposanten. Neem hier een kijkje.


Het internationale TECH-PLEIN (Hal 5)

Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Hongarije, Spanje, USA en Groot Brittannië bundelen hun tech-kennis en presenteren een stand vol technologische toepassingen om jouw events nóg meer te doen rocken. Het gaat over hard- en software, logistiek, veiligheid en marketing. Ontmoet startups waar je nog nooit van gehoord hebt, maar wellicht wel van gedroomd :)


Say what?! Locatiebezichtigingen vanuit je luie stoel?! (Hal 4)

Easyraum is een software-onderneming die wereldwijd bekend staat om haar innovatieve 3D CAD software voor events en evenementenlocaties. Op BOE lanceren zij een programma waarmee je virtuele locatiebezichtigingen kunt doen zonder ook maar te hoeven verzitten. En oh ja, je leveranciers neem je gewoon virtueel mee als je online op pad gaat.


Culinaire stage (Hal 6)

‘Live cooking’ recht voor je neus. En als je vooraan staat, behoor je tot de lucky few die mee mogen proeven. Diverse sterrenkoks uit heel Europa shinen hier met hun nieuwste gerechten en presenteren nieuwe foodtrends. Volg vanaf de ingang de heerlijke geuren en je neus brengt je waar je moet zijn.


Acts on Stage (Hal 8)

Zodra je hier binnenloopt, overspoelen creatieve kunstenaars je met de tofste ideeën voor jouw event. Een mega-hal vol entertainment en walking acts waar je mega-blij van wordt.


Holland Paviljoen powered by Eventsummit (Hal 6)

Na een dag inspiratie opdoen lekker met een biertje of wijntje het Holland Paviljoen op. Hier ga je de vertrouwde, bekende koppen uit de Nederlandse eventbranche zeker vinden. Een bitterbal erbij maakt het thuisgevoel rond.


Forums / Presentaties die je niet mag missen.


Digital Forum (Hal 7)

Nóg zo’n onmisbaar onderdeel anno bijna-2020. Een ijzersterk sprekers-programma met digitale event-professionals uit de hele wereld die hier hun nieuwste toepassingen voor events presenteren. In het café naast het forum praat je na met collega’s over het digitaliseren van events en geef je je brein kopstootjes over hoe je dit nu optimaal gaat inzetten nu je weer helemaal ‘bij’ en gemotiveerd bent.


MICE & Online boeken van Events. (Hal 6)

Wanneer kunnen we nou eindelijk eens een locatie online boeken? Op het MICE-podium sparren grote, internationale partijens zoals SPACEBASE en Meetingbooker met elkaar over de toekomst van online boeken.Foto: Messe Dortmund/Oliver Wachenfeld


Safety and Security-forum (Hal 4)

Veiligheid is koning. En geloof me: Duitsers zijn écht knettergoed in safety. Dit is een stand met exposanten met alle know-how op het gebied van event-veiligheid. Je kunt er verschillende workshops volgen en een keuze maken uit hun eigen sprekers-programma.


That’s it for now, folks. Wat zeg je ervan? Kom je langs? Scoor dan nu alvast je gratis toegangskaart via onze partner Eventsummit.

They keep you in touch.


Nederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche