Zoeken
 • Stijn & Marvin

Ontmoet de hele Duitse live communication-branche op 1 dag, op 1 plek!

tijdens The International Festival of Brand Experience!


Als helpdesk voor de Nederlandse event-professional die kansen wil benutten binnen de Duitse eventbranche, tippen wij jullie graag over inspirerende omgevingen waar je ook nog eens precies de juiste personen ontmoet. We vertellen je dan ook met veel plezier dat er een ‘new event’ in town is! En wel een heel bijzonder en spannend event, want hier komen straks de hele Duitse live communication-branche én velen van ver daarbuiten samen om de toekomst van live communication te bespreken en te beleven. We hebben het over de première van BrandEx: The International Festival of Brand Experience op 15 januari 2019 in Dortmund!


Wat is BrandEx en waarom is dit event zo interessant voor de Nederlandse event-professional?

 • BrandEx is een internationaal, 1-daags, indoor festival dat staat voor de ontwikkeling en groei van de live communication-branche op internationaal niveau, maar met een focus op de Duitse markt. Naast een enorme bak aan inspiratie krijg je hier dus ‘feeling’ met de gehele Duitse live communication-branche.

 • Alles op 1 dag en onder 1 dak: bij BrandEx vind je de belangrijkste Duitse branchegenoten, vakverenigingen en mediaplatforms bij elkaar.

 • Je bezoek plan je super-efficiënt en voordelig, want de volgende dag vindt twee deuren verderop namelijk BOE International plaats; dé internationale vakbeurs voor live communication waar je ook bij moet zijn. Waar het grote voordeel in zit? Gratis entree! Jouw entreebewijs voor BrandEx is namelijk ook meteen je entree voor BOE International!

 • In de avond vinden de BrandEx Awards plaats, oftewel de Oscar-uitreikingen van de Duitse live communication-branche.

 • Quick & easy does it: je vindt dit unieke event namelijk op slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht!


More about BrandEx

We denken dat je hierbij wilt en gaat zijn. Dus warmen we je graag alvast op met wat meer info rondom BrandEx. Want... wat gaat er nou precies gebeuren tijdens deze eerste editie?!


 • Door middel van interactieve formats, workshops, ronde tafelgesprekken, en achtergrond-interviews bespreekt BrandEx de huidige status van live communication.

 • Relevante branche-onderwerpen en trends worden tijdens de eerste editie, met als toepasselijk hoofdthema ‘01: Die Begegnung’, oftewel ‘De ontmoeting’, behandeld aan de hand van een breed opgezet programma.

 • BrandEx Festival is designed als een ‘single-space-solution’ waarbij alle stages en interactieve ruimtes zich onder een dak bevinden. Wat dit verder nog meer voor spannends betekent voor jou als bezoeker, wordt nog geheim gehouden, zodat er meer dan genoeg ruimte overblijft om je te verrassen!

 • Wel kunnen we verklappen dat er 8 festival-thema’s zijn die het grid vormen van het event. Space, Individuality, No Borders, Multi Sensory Experiences, Cultural Change, Supranormal, Staging Don’t make a scene, en Fresh zijn de prikkelende namen die je alvast een idee geven van de spannende content die daar aan bod komt.

 • De presentaties komen van de hand van de top-notch programma- en contentgroep van BrandEx. Een dikke line-up aan nationale en internationale sprekers en experts zal de presentaties hosten. Bekijk hier de sprekerssetup: https://brand-ex.org/programm/speaker

 • Na The Brand Experience Award Ceremonies, waarbij prijzen voor de meest succesvolle en beste projecten in de categorieën ‘Architecture’, ‘Event’, ‘Cross-media’, ‘Planning, Craft, Production’, en ‘Fresh’ worden uitgereikt, barst de BrandEx-party los en komt het festival tot een mooi einde.

Samengevat ben jij zo in 2 á 3 dagen (BrandEx & BOE International) helemaal up-to-date voor vandaag én je tijd vooruit wat betreft alles dat speelt in de internationale live communication-branche. Tegelijkertijd leer je de Duitse ‘incrowd’, collega’s én potentiële klanten goed kennen en bouw je je eigen netwerk over de grens!


Wij Team Dutch (Stijn Oude Vrielink & Henrik Bollmann zijn erbij!

Heb je zin om samen te gaan? Stuur dan een e-mail naar contact@thetouchofthedutch.nl.


Meer informatie over BrandEx: https://brand-ex.org

Meer informatie over de helpdesk voor Nederlandse event-professionals die zaken willen doen in Duitsland > www.thetouchofthedutch.nlNederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche