Zoeken
  • Stijn & Marvin

Mise en Place floreert op de Duitse markt.Wij, als helpdesk voor de Nederlandse event-professional die kansen wil benutten in de Duitse eventbranche, reizen ons prachtige kikkerland af, op zoek naar antwoorden. Antwoorden op de brandende vraag: waaróm is de Duitse eventbranche nou zo interessant voor de Nederlandse eventprofessional? En dit keer is team Dutch geland bij een event pioniers die zeer succesvol is op de Duitse eventbranche. Graag stel ik aan jullie voor:


Mark Muijrerr geschäftsführender Gesellschafter Mice & Place.


Mise en Place is een specialist voor flexibel personeel voor alle facetten van de horeca en heeft de ambitie om voor de student de beste werkgever te zijn in Europa. Door middel van een vakundig selectie- en trainingssysteem garanderen wij aan onze relaties een hoge kwaliteit van onze 7000 studenten, die in Nederland, België en Duitsland bij ons werkzaam zijn. “Making friends & creating synergy” is onze mission statement, welke wij ook door onze eigen initiatieven zoals HotelloTOP, the European Mise en Place Cup en the European Party Catering Association (EPCAS) in de praktijk omzetten.


Vraag 1: Waarom is de Duitse eventbranche interessant voor jullie?

Duitsland is een economisch welvarend land en qua oppervlakte 9 keer zo groot als Nederland. Er zijn veel zeer grote bedrijven die enorme budgets voor beurzen/events & live communication beheren; voor deze evenementen is een grote behoefte aan flexibel personeel. Mise en Place speelt hierop in.


Vraag 2: Hoe lang zijn jullie actief op deze markt?

Nadat wij in Nederland zeer succesvol bleken te zijn met onze dienstverlening, hebben we in 1999 de stap naar Duitsland gewaagd.


Vraag 3: Wat is jullie toegevoegde waarde op deze markt?

Onze mensgerichtheid. Onze 2500 Duitse jobpers kunnen bij ons een fantastische bijbaan beleven - middels onze eigen Mise en Place Academy heeft iedere jobper bij ons toegang tot een breed spectrum aan trainings, waar zowel vaardigheden als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Onze jobpers zijn hierdoor gemotiveerder - en dat merkt de gast!


Vraag 4: Noem 1 overeenkomst met de Nederlandse eventbranche.

De drang naar perfectie en naar het realiseren van een onvergetelijke ervaring voor de gast.


Vraag 5: BOE International; waarom staan jullie op deze beurs?

Wij zijn al sinds 15 jaar met de BOE International verbonden, we hebben de Best of Events de laatste jaren zien ontwikkelen van een local player naar een national player die nu ook zijn vleugels uitslaat naar het aangrenzende buitenland. De BOE International is dé plek om contacten te leggen in de Eventbranche; de voltallige “Who is who” uit de eventbranche heeft de data van de BOE international ieder jaar in hun agenda genoteerd.


Vraag 6: Wat is volgens jou de eerste stap die een Nederlandse eventprofessional moet maken voordat hij/zij gaat pionieren op de Duitse eventbranche?

De Duitse taal leren! En vooral niet het Nederlands accent wegmoffelen - het “Rudi Carell” accent is bij alle Duitsers zeer geliefd.


Ben je geïnspireerd en wil je graag nog meer tip & tricks ontvangen. Dan moet je zeker met deze 3 event platforms in Duitsland een kopje koffie meer gaan drinken.

Nederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche