Zoeken
  • Stijn & Marvin

Events.nl mediapartner van BOE International.

Event-professionals helpen om als pioniers de Duitse markt te betreden en hen daarbij voorzien van actuele, interessante en relevante content over de Duitse live communication-branche: dat is de nieuwe strategie van BOE International. “We hebben met Events.nl de afgelopen jaren veel awareness gecreëerd rondom BOE International. Nu willen we, door het uitbreiden van onze samenwerking naar een mediapartnership, de Nederlandse event-professional helpen en begeleiden bij het zetten van hun eerste stappen op de Duitse live communication-markt”, aldus Stefan Heerholtz, managing partner Eventsnl. De nieuwe strategie van BOE International, de waardevolle informatie en handige tricks zijn van grote waarde voor nieuwkomers. “Dit was voor ons dan ook de trigger om mediapartner te worden; het inzichtelijk en bruikbaar maken van die kennis voor de Nederlandse event-professional”, vertelt Stefan.


Groei aantal Nederlandse event-professionals

Met ongeveer 550 exposanten uit 13 landen is het aantal deelnemers aan de internationale vakbeurs BOE International het afgelopen jaar met maar liefst 14% gestegen. “In de statistieken zien we dat Nederlandse event-professionals steeds vaker actief zijn op de Duitse markt”, aldus Henrik Bollman van BOE International. Ook is onlangs bekend geworden dat de Duitse live communication-branche een totale omzet van 7 miljard euro gerealiseerd heeft in 2017. “Dat is een enorm volume als je kijkt naar het aantal events, maar ook vooral wat betreft het level van innovatie. Er is zoveel dat we van elkaar kunnen leren, waarmee we elkaar kunnen inspireren en dat we samen kunnen bereiken. En innovaties, ideeën en creativiteit houden niet op bij de landsgrenzen”, zegt Henrik.
Stay tuned for more..

De artikelen die in de afgelopen jaren op Eventsnl zijn geplaatst, worden goed gelezen. De missie om hiermee awareness te creëren is volbracht. Het is volgens Eventsnl nu tijd voor de volgende stap: kennis overbrengen. “We willen de Nederlandse event-professionals helpen vaste voet aan de grond te krijgen in de Duitse live communication-markt. Je gaat hier binnenkort nog veel meer van ons over horen,” licht Stefan toe. BOE International is erg blij met het mediapartnership met Eventsnl. “De klik was er vanaf het begin van onze samenwerking, en nu gaan we samen verder op reis. Ook wij zijn op reis in Nederland en willen het beste eruit halen, maar wel met veel plezier”, aldus Henrik.Nederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche