Zoeken
  • Stijn & Marvin

Festival of Brands voor de Nederlandse Event Proffesional

Bijgewerkt: 14 nov 2018

De eerste editie van BrandEx, oftewel het International Festival of Brand Experience, vindt plaats op 19 januari 2019.
De drijvende organisatie achter het International Festival of Brand Experience, die op 15 januari 2019 van start gaat met hun ambitieuze project, heeft niets minder ten doel dan het veranderen van de Duitse event scene. De initiatiefnemers Messe Dortmund, Studieninstitut für Kommunikation, FAMAB en BlachReport hebben hun krachten gebundeld om dit fascinerende nieuwe format voor het eerst te laten vliegen: International Festival of Brand Experience. BrandEx, zoals het festival in het kort heet, heeft Messe Dortmund als basiskamp en vaste locatie verkozen. De hoofd-slogan klinkt: “01: die Begegnung”


Alle formats onder een dak

Het idee voor BrandEx komt voort uit de overtuiging dat de live communication-branche haar eigen, maar ook vooral de situatie van alle andere spelers goed en regelmatig in de gaten moet houden om ontwikkeling en groei mogelijk te maken en te stimuleren. Dit is de reden waarom de initiatiefnemers nu dit unieke, internationaal interessante en relevante event in Dortmund organiseren, met alle soorten formats onder hetzelfde dak. Het platform biedt ruimte aan alle soorten deelnemers, van ervaren spelers uit de markt tot enthousiaste nieuwkomers. BrandEx wordt de plek waar zij zich kunnen mengen in een interdisciplinaire dialoog en openlijk interesses en ideeën kunnen delen.


De eerste editie van BrandEx, oftewel het International Festival of Brand Experience, vindt plaats op 19 januari 2019. Door middel van verschillende interactieve formats, zoals fora, workshops, BarCamps, wereldcafés, ronde tafels, achtergrond-interviews en optredens, onderzoekt en bespreekt BrandEx relevante branche-onderwerpen en trends in een meertalige set-up. The Brand Experience Awards, de prijzen voor de meest succesvolle en beste projecten, worden ‘s avonds overhandigd, waarna de BrandEx aftershow-party het festival tot een einde brengt. Tickets voor het feest zijn ook los verkrijgbaar. Nog een hoogtepunt in het verlengde van dit thema, is de toonaangevende beurs Best Of Events, de vakbeurs voor belevenismarketing die direct aansluitend plaatsvindt in Messe Dortmund op 16 en 17 januari 2019.


Voor meer informatie over BrandEx ga naar www.brand-ex.orgNederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche