Zoeken
  • Stijn & Marvin

BOE International lanceert helpdesk voor Nederlandse event-professionals: The Touch of The Dutch

Speciaal voor de Nederlandse event-professional die kansen wil creëren in Duitsland lanceert BOE International, de internationale vakbeurs & ontmoetingsplek voor de Duitse live communication-branche, een speciale helpdesk. Event-professionals helpen om als pioniers de Duitse markt te betreden en hen daarbij voorzien van actuele, interessante en relevante content over de Duitse live communication-branche: dat is de nieuwe strategie van BOE International.

Welkom bij the Touch of The Dutch.

“Goed voorbereid op reis gaan, de juiste keuzes maken, en plezier hebben in pionieren: dát is ons doel!”, aldus Henrik Bollman van BOE International en Stijn Oude Vrielink. Samen gaan zij verder als Team Dutch met nog meer gedeelde motto’s: “Jezelf blijven als ondernemer, en op die persoonlijke, unieke manier over de grenzen pionieren met je eigen 'touch'. Dit is joúw drive, joúw droom: daarmee kom je al een heel eind in de Duitse live communication-branche”, stellen zij met volle overtuiging. “Het enige dat wij doen, is de Nederlandse event-professionals helpen meer te bereiken”.


Als helpdesk voor de Duitse live communication-branche bieden wij je informatie & tools over die specifieke branche. Wij zetten je aan het denken over waarom je deze stap wilt maken, bieden je informatie over de structuur, de toegangsmogelijkheden en culturele gewoonten, geven aanknopingspunten, en zorgen ervoor dat je up-to-date bent en mee kunt praten over de laatste ontwikkelingen binnen de Duitse live communication-branche.”


Bleib auf dem Laufenden

Ofwel: stay tuned! We nemen jou en de andere ‘passagiers’ de komende maanden mee op reis aan de hand van onze tips & tricks. Ben je al getriggerd? Dan kun je zelf alvast je eerste stap zetten door “Met deze 3 Duitse Event Platforms moet je een kopje koffie drinken” te downloaden.


Groet Stijn en Henrik.

Nederlandse Helpdesk: +49 162 9593 268 

mail: contact@thetouchofthedutch.com

BOE International

Strobelallee 45

44139  Dortmund (Duitsland)

© 2020 BOE International - Proudly created by those who loves the Dutch & German Live Communication branche